Roundup

Roundup onkruidverdelger voor opritten, paden en terrassen

Roundup is al jarenlang een vaste waarde in de wereld van de onkruidbestrijders.Ook in 2018 en 2019 zal je op deze herbicide kunnen rekenen. Met dit bestrijdingsmiddel kan je snel alle onkruid en grassen bestrijden op opritten, paden, terrassen alsook tussen planten in de tuin! Deze totale onkruidverdelger werkt door middel van contact en bestrijdt het onkruid door de celwanden van de planten af te breken. Hierdoor droogt zelfs het meest hardnekkige onkruid op korte tijd uit. Wanneer je behandeld met dit middel moet je wel opletten dat je geen planten of gazon raakt die je wenst te behouden, aangezien ook deze snel kapot zullen gaan na contact met deze sproeistof.

Roundup Rapid is een herbicide concentraat. Dit wil zeggen dat je het volgens de bijgevoegde dosering dient te verdunnen met water om het gewenste resultaat te verkrijgen. Om een oppervlakte tot 200m² onkruidvrij te maken moet je 450ml herbicide aanlengen met 10L water. Wanneer je enkel selectief de plaatsen met onkruid besproeit kan je uiteraard grotere oppervlaktes met deze hoeveelheid onkruidbestrijder behandelen.

Om het gewenste resultaat te verkrijgen behandel je best wanneer het onkruid, gras en/of mos droog is. Ideaal gezien gebeurd dit op een droge ochtend wanneer er een min. temperatuur van 15°C is.

Roundup online kopen, nu in aanbieding!

Op ons Online-tuincentrum kan je veilig en eenvoudig Roundup kopen. Deze krachtige onkruidbestrijder is o.a. geschikt voor het bestrijden van onkruid en gras op paden, opritten, terrassen en tussen sierplanten, maar kan ook ingezet worden voor het verdelgen van mos. Ook hebben we tal van andere onkruidverdelgers beschikbaar als je voorkeur uitgaat naar een ander merk. O.a. Ultima Quick van Ecostyle en KB Herbatak zijn ruim op voorraad als alternatief voor Roundup.

Roundup onkruidverdelger online kopen - Aanbieding !

Roundup tegen onkruid tussen planten

Zoals eerder gezegd kan je Roundup onkruidverdelger niet alleen gebruiken voor het bestrijden van alle onkruid en gras op tegels en verharding, maar ook tussen planten. Echter is het steeds opletten dat het herbicide geen contact maakt met de te behouden planten. Daarom raden we aan om gebruik te maken van een sproeikap. Dit sproeischerm zorgt ervoor dat je zeer precies kan behandelen en zo enkel het onkruid raakt. Makkelijk en snel sproeien tussen planten zonder risico!