Onkruidbestrijding tussen sierplanten

Onkruid tussen planten verdelgen

Vermijd direct contact met de sierplanten

Er bestaan tal van onkruidbestrijders die geschikt zijn om onkruid tussen planten te bestrijden. Echter moet je wel opletten dat je de sierplanten die je wenst te behouden niet raakt. Het is daarom aan te raden om te behandelen op een windvrije dag of met een sproeikap. Onderstaande onkruidverdelgers zijn stuk voor stuk geschikt voor het snel verdelgen van onkruid en gras.

Product Merk Informatie
Onkruid bestrijden tussen planten met Herbatak KB Herbatak
Herbatak is een concentraat herbicide van KB voor het bestrijden van zowel onkruid als gras tussen planten. Snel werkende onkruidbestrijder dat ook geschikt is voor gebruik op paden en oprit.

ultima onkruidbestrijder Ecostyle Ultima Quick
Ultima Quick bevat organische vetzuren die de celwanden van de blaadjes vernietigen en leiden tot een snelle bestrijding van alle onkruiden binnen 3 uur. Selectief bruikbaar onder bomen, struiken en planten (met spuitkap), indien alleen het onkruid wordt bespoten.

Butisan Edialux Butisan Garden
Breedwerkend bodemherbicide voor de bestrijding van eenjarige grassen en tweezaadlobbige onkruiden in groenten, fruitgewassen, sierbomen en sierheersters. Een toepassing op een onkruidvrije grond houdt de behandelde bodem meerdere maanden onkruidvrij.

Gel RoundUp RoundUp Gel
De gel kan precies en pleksgewijs op de ongewenste onkruiden worden aangebracht door een strijkbeweging, zonder de planten aan te raken. Dringt via de bladeren in de plant en vernietigt groene onkruiden tot in de wortels. Heeft geen nawerking op de bodem. Zaaien en planten reeds mogelijk één week na behandeling.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Ultima)

Weedol spray Kb Weedol Plus spray
Deze gebruiksklare onkruidbestrijder bestrijdt onkruiden onder sierstruiken en -bomen, tot in de diepste wortels. Deze onkruidverdelger kan ook gebruikt worden om onkruid te bestrijden op paden en terras. Enkel de onkruiden raken.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Ultima)

Roundup Exel RoundUp RoundUp Exel
Roundup® Exel is een geconcentreerde, niet-selectieve bestrijder van moeilijk te verwijderen onkruiden zoals netels, distels, bramen, bereklauw, winde, enz. maar ook houtachtige planten zoals berk, lijsterbes, vogelkers, wilg… Onkruiden én hun wortels worden ver­nietigd. Reeds 1 uur na de behandeling kent Roundup Exel een hoge regen­vastheid. Enkel op onkruiden gebruiken.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Ultima)

Compo biologische onkruidbestrijder Compo Anti onkruid en Anti mos (BIO)
Al na 3 uur werkt dit product zich in het onkruid in en gaat deze tot in de wortels bestrijden. Deze onkruidbestrijder kan toegepast worden op verharde en onverharde paden, tussen sier- en groenteplanten, onder sier- en fruitbomen en sierstruiken en voor het zaaien of planten van siergewassen en groenten. Zaaien is al mogelijk na 3 dagen.

Top