Onkruid verdelgen op oprit, terras en paden

Onkruid bestrijden op stoep, oprit, terras of paden

Wanneer het onkruid groeit op een oprit, terras, stoep of pad moet je zorgen dat de onkruidbestrijder niet afbijt of geen plekken veroorzaakt. Onderstaande onkruidbestrijders zijn speciaal geselecteerd zodat je zeker bent van een onkruidvrije oprit, terras, stoep of een onkruidvrij pad zonder vlekken! Deze onkruidbestrijders werken zowel tegen onkruid als tegen gras. Het ideale moment om onkruid te bestrijden op oprit, paden,… is op een droge voormiddag wanneer het onkruid niet vochtig is. Ook dient de temperatuur boven de 15°C om een optimaal effect te bekomen. Het is daarom aangewezen om tussen maart en oktober te behandelen tegen onkruid.

 

Product Merk Informatie
Protecta Cito Global Herbicide Protecta Protecta Cito Global Herbicide
Protecta Cito is een geconcentreerd herbicide op basis van azijnzuur. Dit natuurlijk product kan gebruikt worden om mos en onkruid te bestrijden op verharde oppervlakken zoals terrassen, opritten en paden. Het is wel belangrijk om geen goede planten te raken, aangezien azijnzuur alles verdelgt.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Onkruidbestrijder moestuin - Naturen Onkruid Weg Naturen Naturen Onkruid Weg!
Onkruid weg is een natuurlijke onkruidbestrijder op basis van azijnzuur en kan gebruikt worden op verharde weg. Er is al zichtbaar resultaat na 1 uur.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

KB Herbatak voor bestrijding van hardnekkig onkruid KB KB Herbatak onkruidbestrijder
KB Herbatak is een doeltreffende totale onkruidverdelger, speciaal voor paden en opritten. Dit concentraat is gebaseerd op het natuurlijke pelargonzuur en geeft na enkele uren al zichtbaar resultaat. Ook verkrijgbaar in een grotere verpakking van 900 ml.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Edialux Herbi Press voor bestrijding van hardnekkig onkruid Edialux Edialux Herbi Press onkruidbestrijder
Herbi Press is een krachtige onkruidbeschermer tegen onkruid op paden en opritten. Het pelargonzuur in het product breekt de celwanden van het onkruid af en droogt het binnen een paar uur volledig uit. Ook beschikbaar in een grotere verpakking van 500 ml.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Ecostyle Ultima Quick voor bestrijding van hardnekkig onkruid Ecostyle Ecostyle Ultima Quick Concentraat
Ultima Quick is een 100% biologisch herbicide concentraat op basis van pelargonzuur. Dit zuur breekt de celwanden van het onkruid af waardoor het op enkele uren tijd volledig uitdroogt. Dit product is ook geschikt om een oud gazon kapot te sproeien. Het wordt volledig afgebroken door de bodem en je kan binnen 7 dagen beginnen met de heraanleg van het gazon. Ultima Quick concentraat is ook beschikbaar in een verpakking van 850 ml en 1.7 liter.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Ecostyle Ultima Quick Spray voor bestrijding van hardnekkig onkruid Ecostyle Ecostyle Ultima Quick Spray
Ultima Quick Spray is een gebruiksklare versie van het Ultima Quick concentraat. Het werkt op dezelfde manier maar is al verdund en is verpakt in een handige spray-fles. Ultima Quick Spray is ook verkrijgbaar in grotere verpakkingen van 2.5 liter en 5 liter.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

BSI CITO voor bestrijding van hardnekkig onkruid BSI BSI Cito Global Herbicide
BSI Cito Global Herbicide is een azijnzuur concentraat waarmee je onkruid kan bestrijden op tegels, kiezels en andere verharde en niet verharde terreinen. Ook beschikbaar in een grotere verpakking van 2.5 liter.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Roundup onkruidbestrijder voor bestrijding van hardnekkig onkruid RoundUp Roundup Rapid onkruidbestrijding
Roundup Rapid is een krachtig herbicide concentraat voor de bestrijding van alle hardnekkige onkruiden op paden, terras, tegels, klinkers, enz. RoundUp is bovendien ook geschikt om te gebruiken tegen onkruid tussen planten. Roundup Rapid concentraat bestaat ook in verpakkingen van 270 ml en 990 ml.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Compo Herbistop super onkruidverdelger met snelle werking Compo Herbistop Ultra 2,5L concentraat
Compo Herbistop super is een onkruid en grasbestrijder voor gebruik op braakliggend terrein, tussen sierplanten, alsook voor het verdelgen van onkruid op oprit, paden en terras. Goed voor een oppervlakte tot 200m².Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Kb Herbatak: Onkruid verdelgen KB Herbatak totale onkruidverdelger
Herbatak is een snelwerkende totale onkruidbestrijder voor het verdelgen van onkruid en gras op paden, oprit, terras (o.a. tegels en klinkers). Na amper 3 uur na behandeling zal het onkruid volledig uitdrogen en afsterven. Heeft ook werking tegen mos!Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Roundup Pad en Terras onkruidverdelger kopen RoundUp Roundup Contact: Pad en Terras
Totale onkruidverdelger met sterke contactwerking. Geschikt voor het bestrijden van alle onkruiden (ook hardnekkige) op paden, terras, oprit, tussen kiezels en op bestrating. Gebruiksklaar en verpakt in handige druksproeier. Roundup navulling is apart verkrijgbaar. Ook beschikbaar in concentraat.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Compo biologische onkruidbestrijder Compo Anti onkruid en Anti mos (BIO)
Al na 3 uur werkt dit product zich in het onkruid in en gaat deze tot in de wortels bestrijden. Deze onkruidbestrijder kan toegepast worden op verharde en onverharde paden, tussen sier- en groenteplanten, onder sier- en fruitbomen en sierstruiken en voor het zaaien of planten van siergewassen en groenten. Zaaien is al mogelijk na 3 dagen. Ook beschikbaar als spray.Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Ultima Ecostyle Ultima (BIO)
Een totale onkruidbestrijder met wortelwerking. Ultima bevat organische vetzuren die de celwanden van de blaadjes vernietigen en leiden tot een snelle bestrijding van alle onkruiden binnen 3 uur. Daarnaast bevat Ultima ook een groeistopper die de nieuwe bladontwikkeling vanuit de wortels verhindert.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Ultima Quick)Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
RoundUp Roundup onkruidbestrijders
Heb je problemen met onkruid in je gazon? Laat die ongewenste indringers het gazon niet zomaar overnemen en pak ze hardhandig aan. Met het assortiment Onkruidbestrijding van Roundup verdelg je al het onkruid in een mum van tijd. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 

Bescherm het leefmilieu en de volksgezondheid!Bescherm het leefmilieu en de volksgezondheid!

Top