Onkruid verdelgen op oprit, terras en paden

Onkruid bestrijden op stoep, oprit, terras of paden

Wanneer het onkruid groeit op een oprit, terras, stoep of pad moet je zorgen dat de onkruidbestrijder niet afbijt of geen plekken veroorzaakt. Onderstaande onkruidbestrijders zijn speciaal geselecteerd zodat je zeker bent van een onkruidvrije oprit, terras, stoep of een onkruidvrij pad zonder vlekken! Deze onkruidbestrijders werken zowel tegen onkruid als tegen gras. Het ideale moment om onkruid te bestrijden op oprit, paden,… is op een droge voormiddag wanneer het onkruid niet vochtig is. Ook dient de temperatuur boven de 15°C om een optimaal effect te bekomen. Het is daarom aangewezen om tussen maart en oktober te behandelen tegen onkruid.
Product Merk Informatie
Roundup onkruidbestrijder voor bestrijding van hardnekkig onkruid RoundUp Roundup Rapid onkruidbestrijding
Roundup Rapid is een krachtig herbicide concentraat voor de bestrijding van alle hardnekkige onkruiden op paden, terras, tegels, klinkers, enz. RoundUp is bovendien ook geschikt om te gebruiken tegen onkruid tussen planten.

Compo Herbistop super onkruidverdelger met snelle werking Compo Herbistop Ultra 2,5L concentraat
Compo Herbistop super is een onkruid en grasbestrijder voor gebruik op braakliggend terrein, tussen sierplanten, alsook voor het verdelgen van onkruid op oprit, paden en terras. Goed voor een oppervlakte tot 200m².

Kb Herbatak: Onkruid verdelgen KB Herbatak totale onkruidverdelger
Herbatak is een snelwerkende totale onkruidbestrijder voor het verdelgen van onkruid en gras op paden, oprit, terras (o.a. tegels en klinkers). Na amper 3 uur na behandeling zal het onkruid volledig uitdrogen en afsterven. Heeft ook werking tegen mos!

Roundup Pad en Terras onkruidverdelger kopen RoundUp Roundup Contact: Pad en Terras
Totale onkruidverdelger met sterke contactwerking. Geschikt voor het bestrijden van alle onkruiden (ook hardnekkige) op paden, terras, oprit, tussen kiezels en op bestrating. Gebruiksklaar en verpakt in handige druksproeier. Roundup navulling is apart verkrijgbaar. Ook beschikbaar in concentraat.

Kb Weedol Ultra: Onkruid bebstrijden KB Weedol Ultra
Weedol Ultra is een totale, niet-selectieve onkruidbestrijder voor het bestrijden van zowel éénjarigen als doorlevende onkruiden tot diep in de wortels ! Hierdoor zie je al snel het resultaat. Weedol Ultra is makkelijk in gebruik en mag 4 maal per jaar gebruikt worden voor het bestrijden van onkruid op paden, terras, oprit, etc.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (KB Herbatak)

Kb Weedol Plus spray: 3 maanden onkruidvrij KB Weedol Plus spray
De meest bekende gebruiksklare totale onkruidbestrijder met nawerking op de markt! Overal toepasbaar, voor gebruik op zowel verharde als niet-verharde ondergronden. Vernietigt onkruiden tot in de wortels en voorkomt nieuwe onkruidgroei. Werkt door contact en is sytemisch. Eén enkele behandeling houdt de grond 3 maanden onkruidvrij!Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Ultima Quick spray)

Compo biologische onkruidbestrijder Compo Anti onkruid en Anti mos (BIO)
Al na 3 uur werkt dit product zich in het onkruid in en gaat deze tot in de wortels bestrijden. Deze onkruidbestrijder kan toegepast worden op verharde en onverharde paden, tussen sier- en groenteplanten, onder sier- en fruitbomen en sierstruiken en voor het zaaien of planten van siergewassen en groenten. Zaaien is al mogelijk na 3 dagen.

Onkruidbestrijder voor bestrijden van onkruid op paden terras en andere verharding Edialux Panic Free garden: Onkruid op oprit en paden bestrijden
Krachtige onkruidverdelger voor het bestrijden van onkruid op paden, oprit, terras en andere verharding. Panic Free zorgt voor een totale bestrijding tot diep in de wortels van het onkruid waardoor deze zich niet meer kan herstellen. Deze nieuwe onkruidbestrijder maakt geen vlekken!Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Ultima Quick)

tribut Bayer Garden Tri-But Turbo
Onkruidbestrijder tegen hardnekkige onkruiden zoals netels, distels, paardenstaart, bramen en andere houtachtige onkruiden. Het product kan gebruikt worden op onbeteelde terreinen (paden, oprit,…), maar ook op weiland, gazon en grasvelden, want het spaart grassen.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. 

Ultima Ecostyle Ultima (BIO)
Een totale onkruidbestrijder met wortelwerking. Ultima bevat organische vetzuren die de celwanden van de blaadjes vernietigen en leiden tot een snelle bestrijding van alle onkruiden binnen 3 uur. Daarnaast bevat Ultima ook een groeistopper die de nieuwe bladontwikkeling vanuit de wortels verhindert.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Ultima Quick)

Gel RoundUp Roundup Gel
De gel kan precies en pleksgewijs op de ongewenste onkruiden worden aangebracht door een strijkbeweging, zonder de planten aan te raken. Dringt via de bladeren in de plant en vernietigt groene onkruiden tot in de wortels. Heeft geen nawerking op de bodem. Zaaien en planten reeds mogelijk één week na behandeling.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Compo herbistop super)

Roundup Extra Onkruid verdelgen RoundUp Roundup Extra
Onkruiden én hun wortels worden vernietigd. De eerste symptomen van afsterven (bladvergeling) treden, afhankelijk van de weersomstandigheden, 7 tot 20 dagen na de behandeling op. Roundup Extra heeft geen nawerking in de bodem. Reeds vanaf één week na behandeling kan terug geplant of gezaaid worden.Wegens wijziging wetgeving is dit product niet meer verkrijgbaar. Alternatief product (Compo Herbistop Ultra)

Top