Onkruid bestrijden in bestaande gazons

Onkruid bestrijden in bestaande gazons

Heeft U last van onkruid in een bestaand gazon? Dan zijn er vele herbiciden die dit probleem kunnen verhelpen. Deze onkruidverdelgers bestrijden de onkruiden en sparen het gras zodat U snel weer een van een mooi gazon kunt genieten !

Product Merk Informatie
Edialux Dinet Garden Edialux Dinet Garden: Onkruid in gazon bestrijden
Voor het bestrijden van onkruiden zoals weegbree, distels,… in het gazon. Deze onkruidverdelger kan ook op jonge gazons worden gebruikt.

Dicotex Garden voor het bestrijden van onkruid in gras Edialux Dicotex Garden: Onkruidverdelger die het gras spaart
De klassieke onkruidbestrijder voor gazons, sportvelden en grasbermen. Ideaal voor gebruik bij meerjarige gazons (ouder dan 1 jaar). Biedt een uitstekende werking tegen o.m. klaver, paardenbloem, madeliefjes, boterbloem, etc..

Silvanet Garden Onkruid bestrijden in gazon Edialux Silvanet Garden: Krachtige onkruidbestrijder voor gebruik op gazon
Krachtige onkruidverdelger tegen de meest hardnekkige onkruiden zoals distels, netels, winde, zuring, paardenstaart en houtachtige planten (bv. bramen, vlier). Deze onkruidverdelger is veilig om op het gazon te gebruiken.

Bayer Garden
Gazon Net: Onkruid en klavers in gazon bestrijden
Gazon Net is een mix van 4 actieve stoffen die een breed werkingsspectrum bieden tegen onkruiden in het gazon. Bestrijdt eveneens klavers. Zeer veilig voor het gazon.

Onkruid in gazon bestrijden Bayer Garden
Gazon Net Turbo van Bayer
Selectieve onkruidbestrijder voor het verdelgen van hardnekkige onkruiden in gazons, zoals klaver. Het product is geschikt voor alle gazons, ook voor jonge gazons.

Top