Biologische onkruidbestrijding

Biologische onkruidbestrijders  voor natuurvriendelijke bestrijding

Het bestrijden van onkruid is de laatste jaren enorm veranderd. Doordat alle onkruidbestrijders met nawerking uit de handel zijn is er zo goed als geen reden meer om niet te kiezen voor een biologische en milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding. Hieronder overlopen we de meest courante onkruidverdelgers die op basis van natuurlijke bestanddelen werken. Meer informatie over biologische bestrijding van onkruid, insecten, etc. vind je op biologischebestrijding.be 

KB Herbatak totale onkruidbestrijder in concentraat

KB Herbatak herbicide tegen onkruidHerbatak is een biologisch herbicide voor de bestrijding van alle onkruid en gras. Dit bestrijdingsmiddel is zeer geconcentreerd en kan toegepast worden op verharde oppervlakten zoals oprit, paden, terras en stoep. Ook is het mogelijk deze onkruidverdelger toe te passen tussen sierplanten of als gazonverdelger wanneer je een nieuw gazon wenst aan te leggen. Al na 7 dagen na gebruik kan je opnieuw gras inzaaien of graszoden plaatsen.

Ecostyle Ultima Quick: Milieuvriendelijke onkruidbestrijding met snelle werking

Biologische onkruidbestrijding met Ultima van Ecostyle!

Ultima Quick van Ecostyle is een nieuwe biologische onkruidverdelger van Ecostyle die de gekende Ultima vervangt. Deze gebruikt als werkzame stof pelargonzuur. Het pelargonzuur zorgt voor een snelle bestrijding van het onkruid (en gras) zodat je binnen 3 uur al zichtbaar resultaat ziet. Zo kan je snel genieten van een onkruidvrije  tuin! Ultima Quick kan bovendien ook worden ingezet voor het bestrijden van mos of algen. Pas wel op dat je geen mos in het gazon ermee wilt bestrijden, want Ultima Quick is een totale onkruidverdelger en zal dus ook het gras gaan verdelgen. Het is echter niet schadelijk voor de bodem. Wat op de bodem terechtkomt wordt onmiddellijk ontbonden in onschadelijke componenten. Van zodra de vloeistof opgedroogd is kunnen huisdieren ook veilig terug in de behandelde zone. Deze biologische onkruidverdelger is beschikbaar in zowel  concentraat als in gebruiksklare verpakking.

 

Compo Anti Onkruid & Anti mos: Onkruid biologisch bestrijden op stoep, paden, terras en oprit

Biologische onkruidverdelger Compo Anti Onkruid bioCompo Anti Onkruid & Anti Mos is een biologische totale onkruidverdelger die geschikt is voor de doelgerichte bestrijding van onkruid, grassen en mossen. Het product werkt in op ontwikkelde planten en wordt geabsorbeerd door bladeren en groene stengels. Daarom moet overwaaien van het product en het raken van planten die men wil behouden ten alle tijd vermeden worden. Je ziet snel het resultaat van deze onkruidbestrijder! Bovendien werkt dit product ook bij koudere temperaturen en kan je al na 3 dagen zaaien!

Bescherm het leefmilieu en de volksgezondheid!
Bescherm het leefmilieu en de volksgezondheid!

 

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.