Alternatief onkruid bestrijden

Is een onkruidverdelger nodig?

Volg de aanwezigheid van onkruid goed op en weeg af of de plaag intens genoeg is voor een bestrijding met onkruidverdelgers. Wanneer er weinig onkruid te zien is kan je overwegen om deze handmatig te verwijderen en daarna gebruik te maken van relevante technieken om onkruidgroei te beperken. Denk hierbij bv. aan gronddoeken, boomschors,… Met deze alternatieve manieren voorkom je de meeste onkruiden in je tuin en spaar je het milieu!

Onkruidtrekker met gratis paar handschoenen

Ontdek nu de BSI Onkruidtrekker. Met deze onkruidtrekker spaar je uw rug en kan je op een snelle en efficiƫnte manier onkruid uittrekken. Bovendien zit er in deze verpakking een gratis paar handschoenen zodat je de handen letterlijk niet vuil hoeft te maken. Deze onkruidtrekker maakt gebruik van een eenvoudig werksysteem waardoor je vlot al het onkruid kunt verwijderen uit je tuin.

Onkruidbrander op gas of elektrisch

Wil je snel onkruid bestrijden zonder gebruik te moeten maken van sproeistoffen? Dan zijn ons onkruidbranders misschien wel de ideale oplossing voor jou! We hebben tal van onkruidbranders in ons assortiment, zowel op gas (fles) of elektrisch. Wanneer je een onkruidbrander met gas gebruikt heb je onmiddellijk resultaat aangezien het met een vlam het onkruid gaat verbranden. Een elektrische onkruidbrander gaat iets subtieler te werk. Deze gaat een hittestoot geven aan het onkruid wat de cellen verschroeid. Na enkele dagen is het onkruid helemaal verschrompeld en kapot. Wanneer je bang bent voor schroeiplekken kies je dus best voor een elektrische onkruidbrander.

Alternatief om onkruid te bestrijden

Boomschors kopen

Alternatief om onkruid te bestrijden